Dax igen.. Läkare samtal på SU Göteborg

Tiden går..och livet med behandlingen – medicinerna är en ständig berg och dalbana, man vet aldrig
hur man mår imorgon.. Men man har inte så många val utan bara hänga med… och mitt alternativa spår som jag kör parallellt med behandlingen verkar fungera bra och ger positiv resultat, gör att jag är piggare och har mindre biverkningar.. Sen gör jag mera målinriktade justeringar allt efter jag får resultaten… så en heltids sysselsättning..

Läkare utlåtande:
Resultatet av omfattande provtagning visade bra godkända värden, Vidare Röntgen/CT visar inga förändring, bara ev. en liten minimal minskning i metastasen i levern.. så nåt positivt iallafall .. så det hela va Okej… behandling fortsätter.. en till 3 mån. period för nästa utvärdering…

Positivt tänkande och kampen går vidare..smiley