Vintern har gått relativt bra utan förkylningar och basilusker, man får tänka sig för och undvika folksamlingar och tvättar händerna ofta och så.. En del biverkningar har man fått brottas med, återkommande huvudvärk, magproblem diarré, illamående, trötthet, utslag på kroppen, sover si så där… men man har inte så mycket att välja på… bara att försöka göra det bästa möjliga av situationen…

Man kan inte planera eller lova speciellt mycket framåt för man vet inte hur man mår imorgon… det kan vara rätt jobbigt men nåt man få lära sig att leva med.. dag för dag livet..

Fortsätter med det alternativa spåret också med ett arsenal av vitaminer m.m. och fortsätter att testa olika preparat och läser på om sjukdomen för att förstå bättre hur man kan attackera den..

CT Röntgen gjordes 8/3 i Skövde

Resultatet-Läkarutlåtandet: Situationen i princip oförändrad d v s att det går varken framåt eller bakåt .. så behandlingen fortsätter som vanligt med en ny 3 mån period..
Det hade varit riktigt skönt att fått höra att den minskat… Nå väl.. Man få se det hela så.. att det kunde kunnat varit värre.. kampen går vidare..

Tack för allt stöd mina vänner.. Kram..