Då var det dags igen, att få reda på resultat och läges rapport av behandlingen..
Och läkare besöket hade ju kunna varit trevligare… de har ökat lite till.. man bedömer att
den nya medicinen ”Sutent” inte biter på detta… Så nu blir det cytostatika i tablett form från och Januari.. så jag få vilat över jul och nyår och all medicinering ska ta uppehåll…. så kroppen ska få återhämtning och vila lite…

Visste är det fruktansvärt tråkigt och ledsamt att få dessa negativ besked, men man kan inte gör så mycket åt det.. utan utgå ifrån det och gör det bästa möjliga av situationen,, samt lägga upp nya strategier på den alternativ medicin biten också.. kampen måste går vidare.. hitta nya vägar.. försöka vara stark..smiley
Här några natur produkter som jag tar.. sen ett tag bakåt:

-kolloidalt silver
-Vetegräs
-Bipollen
-MariaThistel
-Aprikoskärnor
-Svartkummin
.. Plus mycket mera …

Tack för allt stöd mina vänner.. Kram..