På Läkare samtal på Sahlgrenska igen…
Resultatet som läkaren levererade var inte alls det jag ville höra, Man har set en förändring i leverns , en viss ökning och därför vill man byta ut en av mina mediciner (Affinitoren) direkt mot nåt som kallas SUTENT som ska vara liknande och jobba på ett annat sätt.. 37,5 mg ska dosen vara.. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.. lite små chockad.. kanske..

Det va lite oväntat besked även om jag varit förberedd på det mesta, Men man hoppas ju hela tiden att kunna få någorlunda goda nyheter, Man jobbar och kämpar med sin hälsan på heltid… dygnet runt.. målet är att bli friskare.. stora målet FRISK

Efter lite funderingar och att man återhämtat sig, Så få man utgå ifrån det beskedet och lägga upp lite nya riktlinjer och resan och kampen… fortsätter smiley