Läkare samtal Sahlgrenska

Då var det dags för att träffa doktorn på jubileumskliniken SU igen och få lite resultat på röntgen bilder och prover.. Bilderna såg under omständigheterna bra ut , allt verkar stå stilla just nu, det går varken framåt eller bakåt, jag hade hoppats givetvis på minskning men är nöjd med resultatet ändå, och proverna så bra ut och inga konstigheter där…

Det läkaren regerar på är vikten, den går ner för mycket.. så få äta mer och på olika sätt försöka balansera upp det hela… troligen är det en biverkning av medicinerna samt att jag själv har ställt om en del av kosten och livsstil.. mindre socker och mera motion .. Få forska vidare på det hela… Behandlingen fortsätter iallafall..

Kampen går vidare.. smiley Tack alla mina vänner för allt stöd, ta väl hand om er.. Kram.