2013-12-02- extra behandling nr.7 – inställd – Sahlgrenska
En dag med många frågetecken och ångest..
Ville ha ett möte med läkaren på avdelningen som blev lång och jag fick resultaten på röntgen bilderna som jag vill veta redan innan.. bilderna visar att all utveckling av cancer celler står stilla och körtel man har extra koll på har minskat ytliggare några millimeter och är numera normal stor.. men annars ingen förändring, prov resultaten visade att värden ligger i nedre kant men godkänt för en extra behandling..
om jag vill.. och orkar med det..

Då var min fråga ska jag verkligen ta en till behandling och trycka ner kroppen ytligare mer.. för det är ju trots allt så att i fram tiden kommer jag att behöva ha någorlunda bra njurar och andra organ för att kunna klara en någon annan typ av behandling det kommer man inte ifrån.. tyvärr

Mitt besluta blev att jag hoppade över denna bonus behandlingen orkar helt enkelt inte med det.. jag försöker istället göra mitt bästa för att återhämtar mig både fysiskt och psykiskt inför framtida äventyr..

Ett otroligt tungt beslut
men jag gick på det jag känner inombords

Nästa Läkare samtal i feb. 2014.. då lägger man upp riktlinjer för försättningen..