2013-10-14- Läkare besök – Sahlgrenska
Tiden går och idag har det varigt på min vanliga läkarsamtal nera i Göteborg med genomgång och resultat och eventuell godkännande för nästa behandlings tillfälle, Denna gången fick jag träffa en ny doktor som är kollega till min vanliga läkare.. ifrågasatte detta för man har ju skapat ett förtroende och bra kontakt med min ”vanliga” läkare, man noterade min lilla påpekande och hade förståelse för det hela, man motiverat det ändringen med att det var körigt och hon hade mycket att göra, hon är en av ledande läkarna-professorerna bakom studien som jag ingår i ..

Nå väl.. Min nya läkare verkade varje fäll vara OK och noggrann, han konstaterade att allt ser bra / positivt ut och behandlingen göra nytta.. men det indikerar att cancer-celler finns kvar och är stillstånde eller blivit färre..

Vi diskuttera även det illamåendet som uppstår vid behandlings tillfället och eventuella andra biverkningar.. nämnde också plötsliga synrubbningar med märkbar försämring av synen i höger ögat under just den perioden när behandlingen har pågått

kroppen tar dock stryk och det är jobbigt och tar allt längre tid att återhämta sig efter varje behandling.. Man har uppnåt gränsen 6 behandlingar och blodvärden ser inte riktigt bra ut.. Dom vitablodkropparna bör bli högre.. Man vill vänta med klartecken för nästa behandling.. återbesök nästa månad..

Man konstaterar också att det är upptill mig att bestämma om jag vill ha flera behandlingar… visst känns det motigt för man mår så dåligt efteråt och det kör ner kroppen i botten… men samtigit vad har man för val.. egentligen